VÁZze vázdizájn

Egyedi bringavázak festése, mindenki kedvére és örömére...

legfrissebb kommentek

  • GMági: várjuk a képet :... (2010.07.16. 08:21) Mi is a VÁZze?
  • fashionista: tökéletes :) már alig várom hogy száguldozzak vele ... (2010.07.15. 11:07) pin up girl
  • co2ntra: az én bringám ... (2010.07.15. 09:32) CO2NTRA

2011.03.02. 11:19 VÁZze

új népszokások jönnek divatba...

...miszerint a-tól z-ig lehetőség van az idei szezonban új bicikli elkészíttetésére. A képeken látható modell fémtisztán, összerakás előtti állapotban érkezett hozzánk egyenesen a gyártótól, amit azután kedves megrendelőnk megelégedésére csinosítottunk. Reméljük tetszik!


Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.11.15. 09:06 VÁZze

F A T I M A

Bangó Margit után szabadon...forróvérú romacsaj, táncoló motívumok, harsány színek, nyugat-balkáni kavalkád...ez FATIMA személyesen!

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.10.13. 10:26 VÁZze

DALMA

Régen jelentkeztünk új munkával, de mint azt tudjuk a jó munkához idő kell :)) Megszületett a legújabb és egyben az egyik legszebb ma budapesten futó női brina. A DALMA, csak így nagybetűvel!


Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.09.24. 10:13 VÁZze

párizsi divat

Mintha egy divatlapból ugrott volna elő a legújabb megvalósult projektünk. Aki látta a CM-en nagyon szerencsésnek vallhatja magát, mert mi is csak képről láttuk a bringát, mivel amint kész lett már vitték is a rocket-ba összerakatni..hamarosan talán több képpel is szolgálhatok Nektek, addig is pár ízelítő!


 

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.09.21. 12:09 VÁZze

autómentes andrássyt mindenkinek!!

Aki ott, volt tudja, aki nem volt, jővöre mindenképpen jöjjön ki az Andrássyra! A TELEP keretein belül mi is ott voltunk, élő vázfestéssel és pár bringánk bemutatásával próbáltuk a nagyérdeműnek bemutatni, hogy mi mit is csinálunk pontosan. Remélem, tetszett mindenkinek és jövőre ismét találkozunk az autómentes napon! Néhány kép arról, hogy mit is műveltünk kint. :))

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.09.18. 10:26 VÁZze

ellopták!!

Szomorú dolog történt a héten. A Toldiból ismeretlenek elloptak 3 kiállított vázat, melyeket gazdáik várnak vissza sűrgősen!! Az azonosításhoz képek alant. Ha valami infód van: tadehu@gmail.com

Reméljük, többet ilyen nem fordul elő...nagyon gáz...

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.09.08. 12:57 VÁZze

1millió lépés...Budapesten!

Csapatunk is fontosnak tartja az ittas vezetés elleni figyelemfelkeltést, hiszen a részeg sofőrök amellett, hogy magukra is veszélyesek, ránk bringásokra főleg azok tudnak lenni!! Bár a kapcsolatunk az autósokkal határozottan javult az utóbbi időkben, az ittas vezetők által okozott kamikaze támadásoknak bármelyikünk ki van téve, ezért gondoltuk, hogy csatlakozunk a "Soha nem iszom, ha vezetek" kezdeményezéshez és részt is veszünk az 1 millió lépés az ittas vezetés elleni sétán és flashmob-on. Mi nem iszunk, ha vezetünk és igen, van jogsink :)) Gyertek el Ti is!

 

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.09.02. 12:23 VÁZze

cangira + VÁZze!!

Újabb izgalmas lehetőséggel bővítettük eddig is széles palettánkat, már ami a dizájn részét illeti a bringázásnak. Cangira és VÁZze. Nagyjából ezzel el is mondtam mindent, hiszen a recept igen egyszerű. A nálunk megálmodott dizájnt könnyedén és nagyon egyszerűen átültetheted a táskáidra is, hiszen cangira elvállalja és meg is csinálja Neked! Esetleg fordítva. Cangira megvarrja, VÁZze felfesti. AHOGY SZERETNÉD...

Készülnek közös projektek is a jövőben, az autómentes napon a VÁZze standján meglátjátok!!

 

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.08.30. 09:29 VÁZze

pin up on road!

Egy viszonylag régebbi adósságunkat törlesztenénk most, már ami az ex-waffenrad összerakott és a városban furikázó változatának képeit illeti! Kedves Bloggerina barátnőnk részére készült bicikli már egy ideje itt cirkál közöttünk, de most végre mi is lencsevégre kaptuk, Ő pedig volt olyan szíves és szentelt neki pár sort. Köszönjük és innen is jó bringázást kivánunk!!


Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


2010.08.29. 18:39 VÁZze

Bort,Búzát,Békességet!!!

Megszületett az egyik legkomolyabb városi kisgazda bicikli!!! RocketBike-os barátaink is szétröhögték magukat a projekt alatt és látva a végeredményt szerintünk Ti is ezt teszitek majd :)) Agyváltós, kontrás, őrület!!

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása